sl redInstal.lem xarxes locals a negocis i vivendes. Arribem fins tots els racons del teu espai amb tecnologia wifi, fem connexions punt a punt entre zones distants. Instal.lem hotspot en negocis i fem que tots puguin accedir a internet. Treballar al núvol, connectar servidors o accés remot.

sl pcTenim a disposició dels nostres clients un servei de reparació d'ordinadors, portàtils i altres materials informàtics. Pressupostos sense compromís i gratuïts. Gaudeix del teu equip informàtic en les millors condicions. Eliminació de virus, malwares, adwares, entre altres. Optimitzacions del teu sistema per aconseguir el millor rendiment.

sl serveis+ Informàtica té una llarga experiència en el sector de la informàtica i els serveis, tan a particulars com a empreses. Disposem d'un equip d'assessorament en diferents camps informàtics i intentarem fer el millor possible per tu, el teu negoci o les teves idees. Pregunta, nosaltres escoltem!!.

sl progDisseny web i aplicatius de gestions. Si necessites qualsevol aplicatiu específic pel teu entorn de treball demana a +Informàtica que t'assessorem. Escoltem el teu projecte i el portem a terme. CMS, webs, gestió, planificacions, et dissenyarem i crearem una aplicació al teu gust.

sl serveis
Avui en dia les dades que acumulen les empreses són de total importància pel correcte funcionament de la mateixa. Oferim serveis de manteniments a tot tipus d' empresa, botiga o autònom. Còpies de seguretat, núvol de dades, datacenters. Organitzem la teva feina eficaçment. Instal.lació de servidors, equips clients, xarxes, grups, dominis, programes de gestió. Cuida del teu negoci i no dubtis en preguntar. Estaràs assessorat en tot moment en les decisions informàtiques per cuidar del teu negoci. Ens avalen molts anys d' experiència en el sector.

Estas perdut? Torna a l' inici!!

Avant!!

Contacte

Adreça: C/ Juan Sebastian Elcano, 17 baixos  43850 Cambrils

Telf.: 877 052 354

E-mail: monica@mes-i.net

Soporte: soporte@mes-i.net